Assalamualaikum semua

Alhamdulillah, minggu ni ramai sangat pelanggan baru yang menghubungi Enny setelah membaca mengenai produk Shaklee ini. Ramai juga yang telah mencuba produk Shaklee mula bertanya mengenai keahlian Shaklee.

 

Memandangkan ramai yang bertanya Enny bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini Enny nak berkongsi dengan anda tentang bagaimana dan kebaikan menjadi ahli Shaklee.

produk shaklee

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran keahlian ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak – TIDAK TERMASUK GST) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi Enny urusan pendaftaran atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 880256 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM68.90 termasuk GST (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10.60 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20.60 untuk Sabah dan Sarawak)

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlu memberikan maklumat peribadi seperti nama penuh anda dan pasangan (jika telah berkahwin), no kad pengenalan anda & pasangan, alamat email, alamat kediaman @ alamat untuk dihubungi, serta maklumat no akaun untuk urusan pembayaran bonus (jika anda membuat pembelian yang melayakkan pembayaran bonus).

Anda juga perlukan no id sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 880256 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya .

Read More →

freedom

Pengurusan masa adalah amat penting. Masa adalah kehidupan kita.

Jika masa tidak diurus dengan baik, ianya akan berlalu dengan sia-sia tanpa dapat diulang semula.

“Selagi anda tidak menguruskan masa, selagi itulah anda tidak menguruskan apa-apa “

demi masa

As-Syahid Hassan Al-Banna pula jelas mengaitkan masa dengan kehidupan,“Masa adalah sebuah kehidupan. Dan kehidupan itu adalah masa yang dia habiskan bermula pada saat kelahiran sehingga ke saat kematiannya”.

Enny ingin berkongsi dengan pembaca blog supermamashoppe.com hari ini mengenai bagaimana kita dapat uruskan masa dengan baik.

Insya Allah tips berikut akan memberi manfaat kepada anda tak kiralah anda ialah surirumah sepenuh masa, work-at-home-mom atau pun wanita bekerjaya yang membuat bisnes sampingan.

Pssst, mana tau, tips ini juga dapat digunapakai oleh kaum lelaki  Facebook Wink Smiley

Semua manusia Allah swt kurniakan dengan masa sebanyak 24 jam sehari.

Tak ada yang lebih dan tak ada yang kurang.

Jadi jika kita punya banyak komitmen, bagaimana kita boleh mengaturnya sebaik mungkin?

Kuncinya ialah dengan menguruskan masa, aktiviti serta tugasan kita dengan sebaik mungkin. Facebook Smiley Face

Read More →

Alhamdulillah

Promosi Shaklee Mac 2016 telah kembali.

Bulan ini Shaklee menawarkan 12 tawaran hebat untuk ahli-ahlinya.

1- TAWARAN BELI 6 DAPAT 7 :

Promosi Mac 2016 Shaklee

Beli 6 ESP ini pada harga RM 954.00 dan anda akan mendapat :

1- Keahlian Shaklee bernilai RM 80.00 secara PERCUMA untuk SEUMUR HIDUP 💖

2- Keahlian ini melayakkan anda membeli ESP di atas dengan HARGA AHLi yang menawarkan penjimatan sehingga RM180 ++

Banyak sungguh tu penjimatannya kan? 😱

3- CASHBACK  sebanyak RM 36.00 sebagai bonus pembelian [setiap pembelian ahli Shaklee dengan minima 150 UV (point) ‘memaksa’ anda menerima cashback ini ]😍

2- TAWARAN BELI 2 DISKAUN 5% :

Buy 2 5% off RP ESP March

Bagi pembelian 2 tin ESP anda boleh mendapatkannya pada harga RM 302.10 (Harga Jualan untuk bukan ahli).

Read More →

Cuba lihat gambar bayi ini.

Subhanallah, sangat comel bukan?

newborn baby

Bayi baru lahir

 

 

 

 

 

 

 

 

Semua ibu bapa mahukan anak-anak yang sihat dan sempurna.

Semua ibu bapa berusaha untuk memberikan yang terbaik buat anak masing-masing.

Tetapi, kadang-kadang kita terlupa dan memandang ringan kepada hal-hal yang nampak kecil seperti masalah kekurangan nutrisi tertentu dalam diet harian kita.

Read More →

Alhamdulillah, setiap bulan Shaklee tanpa gagal akan memberikan promosi ISTIMEWA kepada ahli-ahlinya.

Bulan ini, tibalah giliran untuk 3 vitamin kegemaran ramai , iaitu :

1- Vivix, Sirap Super Hebat

2- B Complex, Pengubat Stress dan Pemberi Tenaga

3- Vitalea for children , Multivitamin Paling Lengkap dan Sedap untuk Anak

 

promosi julai shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kelebihan Vivix :

1- Menggalakkan proses penuaan yang sihat  – awet muda dan anti-penuaan

2- Membantu mengurangkan risiko kanser – merencatkan sel kanser dari menjadi semakin serius

3- Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

4- Mengurangkan komplikasi masalah diabetes

5- Meningkatkan kesihatan pesakit Arthritis

6- Menyokong kesihatan sendi dan melindungi saraf

7- Membantu meningkatkan dan memperbaiki ingatan – mengurangkan risiko Alzhemeir (nyanyuk)

8- Memelihara kesihatan mata

9- Membantu meningkatkan pertahanan tubuh dan kesihatan secara menyeluruh

10-  Membantu proses pemulihan luka

11- Amat bermanfaat untuk kecantikan

Read More →